Sales Autopilot ingyenes fiók

(A https://www.salesautopilot.hu/arak-konstrukciok/ oldalról kimásolva)

Ingyenes (kipróbálási) csomag korlátozásai: Ingyenes csomagunk célja, hogy korlátlan ideig tudja tesztelni, próbálgatni a rendszert, valamint hogy akár el is tudja kezdeni felépíteni rendszerét. Nem célja azonban az ingyenes csomagnak, hogy “extra-gazdaságos” üzemszerű működést tegyen lehetővé vállalkozása számára, így az alábbi korlátokat határoztuk meg az ingyenes fiók korlátaként.

  • Időkeret: nincs, akármeddig használhatja.
  • Felhasználók száma: 1. (nem számítva egy darab SalesAutopilot Megvalósító Partner felhasználót)
  • Email küldési keret: 400 levél / hónap. Mit jelent a gyakorlatban? Miután egy adott hónapban elküldött összesen 400 emailt/DM levelet/SMS-t (összesítve), a 401. darabot a rendszer már nem fogja elküldeni. Ha ekkor fizetős csomagra vált, a rendszer ismét el fogja kezdeni elküldeni az üzeneteket (de visszamenőleg nem küldi el a kimaradt üzeneteket).
  • Maximális adatbázis méret a fiókban: 2000 feliratkozó összesen az összes listában együttvéve. Mit jelent a gyakorlatban? A 2001. feliratkozó nem fog tudni feliratkozni, ehelyett a. következő hibaüzenetet fogja kapni: “Az Ön által kezdeményezett űrlap mentése sikertelen volt. Kérjük vegye fel a kapcsolatot az oldal üzemeltetőjével!”. Amennyiben manuálisan, a fiókban próbálnak feliratkozót rögzíteni ez nem lesz lehetséges. Amennyiben importálással szeretne több feliratkozót beolvasni, a 2000 feletti feliratkozók nem fognak bekerülni a rendszerbe.
  • Kezelhető megrendelések mennyisége: nettó 500.000 Ft megrendelési állomány a tesztként, azaz Önmaga által leadott rendeléseket is beleszámítva. Mit jelent a gyakorlatban? Az 500.000 Ft megrendelési állomány elérése után a következő megrendelést nem lehet majd leadni. Ehelyett a megrendelő következő hibaüzenetet fogja kapni: “Az Ön által kezdeményezett megrendelés rögzítése sikertelen volt. Kérjük vegye fel a kapcsolatot az oldal üzemeltetőjével!”. Amennyiben manuálisan, a fiókban próbálnak megrendelést rögzíteni ez nem lesz lehetséges. Amennyiben webáruházából vagy egyéb módon valamilyen integráción keresztül érkeznének megrendelések, ezek nem fognak bekerülni megrendelés listájába.
  • API hívások száma: 1.000 API hívás összesen, a fiók létrehozásától kezdve, az e fölötti API nem fognak sikeresen lefutni.
  • Affiliate modul A modul a bekapcsolásától számított 30 napig érhető el.

A kipróbálás során minden segítséget meg szeretnénk adni Önnek ahhoz, hogy el tudja dönteni: valóban a SalesAutopilot szoftverre van-e szüksége; ezért Ingyenes csomag esetén a regisztrációtól számított 1 hónapig ajándék technikai támogatást nyújtunk Önnek.