Ajánlások

Rólam írták

Adriennel a munka egy élmény számomra. Három dologban verhetetlen! Első a gyorsaság, ami annyit jelent nála, hogy azonnal. Lenyűgöző a sebessége, amivel az én webes problémáimat kezelni képes. Ezt nyilván csak úgy tudja megcsinálni, hogy vérprofi! Tehát érti a dolgát, és ez a második nagyon kedvező dolog vele kapcsolatban. Mindig az az érzésem, hogy nagyon ügyes, pontosan tudja mi a leggyorsabb, legjobb megoldás és már kész is. A harmadik dolog, amiben verhetetlen, az egyenesen kuriózum! Ez a őszintén kedves és türelmes hozzáállása. Emiatt úgy érzi az ember, mintha a legjobb barátja sietne segítségére. Szerintem, aki Adrival dolgozhat a szó szoros értelmében szerencsés. Ilyen szolgáltatói minőséget az ember csak úgy talál a piacon, ha piszok nagy szerencséje van.

Trajtler István

https://trajtleristvan.hu/

Ha Ér Adriennt 3 szóval kellene jellemezni, akkor ezek lennének azok: megbízható, gyors és profi! Azt szeretem benne, hogy minden kérést pontosan megért, és éppen azt az eredményt hozza, amire vágytam, mint megrendelő. Ráadásul igen sebesen, teljesen önállóan és profi minőségben. Nagyon köszönöm a segítséget Adri, remek érzés veled dolgozni!

Soós Zoltán

Azért Adriennt kértem meg, hogy készítse el az új könyvem borítóját, mert több olyan borítót láttam tőle korábban, amit nagyon igényes munkának tartottam. Nem is csalódtam. Adrienn rendkívül kreatívan állt hozzá a feladathoz, remek ötletei voltak, és ha valamit kértem, mindig tudta, mire gondolok. A végeredmény pedig egy olyan, nagyon igényesen elkészített könyvborító lett, amit büszkén tártam az olvasóim elé!
Jó szívvel ajánlom Adriennt bárkinek, akinek minőségi grafikai munkára van szüksége!

J. P. Drummer

https://jpdrummer.hu

Adrival egy álom dolgozni. Gyors, pontos, megérti, hogy mit kell csinálni, és tökéletesen megcsinálja. Az a fajta unikornis, akinél a (rettentően) szolid árak egyáltalán nem a szolgáltatás minőségét tükrözik. Bátran és szívesen ajánlom mindenkinek.

Silvia Miller

Nagyon elégedett vagyok, és örömmel tölt el az a tudat és tapasztalat, amit szereztem Adrienn munkastílusával kapcsolatosan és a termékével kapcsolatosan, amit átadott nekem.  Pontosan azt kaptam, amit kértem, értékes és használható. Kedvesen és szolgálatkészen fogadta kéréseimet és utána rögtön meg is oldotta. Érthető és gyors kommunikációnk volt végig a munka átadásáig. Nagyon örülök, hogy együtt dolgozhattunk, és a továbbiakban is  fenntartom az együttműködésünket további megrendelésekkel.

Mégegyszer köszönöm Adrienn a munkádat, és sok sikert mindkettőnknek.

Györgyi

Georgina Gina

Aki profi hozzáállást, profi, kreatív munkát profi gyorsasággal akar, csakis Adrit keresse! Nem volt még olyan bonyolult dolog, amit Adri ne oldott volna meg. A képes promói kreatívak, csodaszépek, és a tartalomra is figyel. A furcsa elgondolásoktól sem riad meg, hanem megoldja. Nincs nála “de”, a megrendelői elképzeléseket nem köti gúsba, de közben szakmailag ügyesen igazgat. Maximális elégedettséget ad. Adrival dolgozni valójában egy közös alkotás, annak minden örömével együtt! 

Telekesi Judit

Alkalmazott Oktatástan Magyarország

Ritkán dolgozik az ember ilyen profi és ilyen gyors szakival. Nekem megadatott ez a szerencse! ❤️

Tiszta szívből ajánlom mindenkinek Ér Adrienn barátomat. 

Gaján Éva

Adrienn az alapítványunk facebook oldalának működtetésében segít nekünk. 
Tevékenységünkkel kapcsolatos idézetekhez szerkeszt képeket.
Pontos, precíz és mindig a legmegfelelőbb képet kapjuk, ami nagyon jól kommunikál. 
Gördülékeny vele a közös munka.
Ajánlom szeretettel! 🙂  
Bencs Zsuzsanna

Fiatalok az emberi jogokért Alapítvány

Hosszú évek óta Adri csinálja a weboldalainkat. Volt már autós iskolás oldalunk (van is), www.delfoinjogsi.hu, és több kézműves és alkotó oldalunk is, melyek továbbfejlesztett változatát is Adri készíti.
Készített már sport egyesületi oldalt is a pároméknak. Sőt, korábban minden grafika és az arculataink megtervezésével is őt nyúztam. A legjobban azt szeretem benne, hogy igényes, alapos, és gyakorlatilag belelát a fejembe. 
Ja! És nincs olyan gondom, amit ne tudna megoldani.

Petz Rita

Nagyon szeretek Adriennel dolgozni, mert valóban törődik velünk, ügyfeleivel. Mindig elérhető és hihetetlenül gyorsan végzi a munkáját. Tudom, hogy számíthatok rá, és nem kell aggódnom a munkája felől, hihetetlenül gyorsan, pontosan dolgozik és korrekt, megfizethető áron.
Kiss Enikő

Vegan Health Kft.

Ugye mindenkinek van olyan az életében, amikor egy jó szolgaltatást kapott valahol pl. fodrász, autószerelő, vagy akár egy étteremben.
Nos, ugye ilyenkor szívesen ajánlja az ember ezt a szolgaltatást az ismerőseinek vagy családtagjainak.
Én is így jártam, és bátran ajánlom az egyik weboldalakkal foglalkozó hölgyet, aki mindig kedves és foglalkozik a klienssel, és jó minőségű munkát ad ki a kezéből.
A hölgy neve: Ér Adrienn
Szántó Tamás

Adriennel olyan dolgozni, mintha saját magamnak lenne még egy kezem. Vagy fejem. Meg új képességeim. 
Annyira empatikusan foglalkozik az adott problémával, hogy mindig elégedett vagyok a megoldással. 

Grafkusként is mindig megérti mit szeretnék, weboldal készítőként pedig pontosan tudja, hogy mit kérdezzen ahhoz, hogy egy nem hozzáértő is használható választ tudjon adni. 

Mindig, mindent megold, gyorsan és jól! 

Szűcs-Trömbőczki Katalin

Nagyon elégedett vagyok a munkájával. Az elképzeléseimet megvalósítja, gyors és esztétikailag professzionális a grafikáinak a megjelenítése. Könnyű és jó vele dolgozni, mert rugalmas, lendületes a munkatempója. Tanácsai hasznosak, üzletileg profitorientáltak.
Ajánlás útján jutottam el hozzá, amiért hálás vagyok.
K. Noémi

Nagyon jó volt együtt dolgozni vele. Olyan gyorsan készen lett a grafika amit szerettem volna, hogy szinte azt sem fogtam fel, hogy átküldtem-e a teljes igényemet és már kész is volt pont úgy, ahogy gondoltam.
Sultan Wise - író

Több weboldalamat is Adrienn készítette. Gyors, precíz és mindig azt láttam, amit elképzeltem. Ha megoldandó adódik, akkor is mindig számíthatók rá. Nagyon köszönöm, szeretettel ajánlom őt!

Varga Diána

Nagyon könnyű volt Adriennel dolgozni, a kéréseimet nagyon jól feldolgozva ültette át a valóságba, általában nagyon hamar szinte mindig 100%-ban megvalósította a grafikai elképzeléseimet vagy túlszárnyalta őket. Amikor kellett, mindig nagyon türelmesen vette a módosítgatási ötleteimet ?
Volt olyan is hogy megihletett szándékán kívül egy saját ötletével, amire egy teljes koncepciót tudtam ráépíteni!  Melegen ajánlom a vele való munkát ?
L. Csaba

Nagyon meg voltam elégedve a közös munka során.
Remek grafikai megoldások, gyors, igényes munka, rugalmas ügyfélkezelés, ami nekem külön öröm volt, mert szerintem az átlagnál aprólékosabb vagyok. :)))
Mindenkinek csak ajánlani tudom Adrienn munkáját, segítségét, ötleteit, és a saját munkájába vetett igényességét.
A minőség garancia!!!
V. Rudolf

A következők miatt szeretek Erecskével együtt dolgozni:
Erecskét ajánlás alapján ismertem meg kb. 2012-ben, amikor egy újabb weboldalt akartam csináltatni valakivel. Az efféle szolgáltatásból nagy a választék a neten, de nem szeretek ismeretlennel együtt dolgozni, jobb szerettem volna valaki olyanra bízni a feladatot, akit ismerős ajánl. Ezért választottam őt, és nyugodtan mondhatom, hogy nem bántam meg.
Azóta is sokszor fordulok hozzá a problémáimmal. Azt szeretem benne, hogy nagyon segítőkész és kreatív. Az elképzeléseimet valósítja meg az instrukcióim alapján, és türelmes. Számomra az egyik legfontosabb adalék, hogy nagyon gyors. Bármit kértem eddig, szinte azonnal meg tudta oldani, de legkésőbb másnapra. Ezért van az, hogy szívesen ajánlottam már másnak is a szolgáltatásait, és ez a jövőben is így lesz.
Almássy János

Korábban is tudtam, de ismételten bebizonyosodott, hogy nagyon jó és eredményes Adriennel dolgozni. Szaktudása, azonnali reakciókészsége kiváló, és végre egy olyan webmester, aki mindig elérhető!
Halász Péter

Írj nekem!

Elérhetőségeim

Telefon (H-P: 10-18-ig): +3670-253-8806
(Ha lehet, inkább írásban keress meg, plíz!)
E-mail: erecske@gmail.com
Facebook: https://www.facebook.com/Erecske

Vagy küldj üzenetet itt: