Neked is jól jönne egy megrendelőknek szóló gyorstalpaló weboldal témában?

,Van az úgy, hogy tudod, hogy mostmár kell egy weboldal neked is, mert – főleg az elmúlt évben – szinte erőszakkal terelődött át a figyelem az online térre. De azon kívül, hogy láttál már weboldalakat, és felhasználóként elég jól elboldogulsz, azt sem tudod hogyan fogj hozzá.

  • Hol kezdjem?
  • Kihez forduljak?
  • Oké, az végre megvan. De mi az anyám az, amit kérdez? Eszik vagy isszák??
  • Most ez olyan lesz, mint a Béláé? Ne legyen már olyan!
  • És akkor ezt mostantól mindenki látni fogja, ugye? Hol van az ügyfelek tömött sora?!!
  • Te miért nem tudod olyan olcsón megcsinálni, mint a szomszéd Pistike?
  • stb…stb…

Ne gondold, hogy ezeket most találtam ki. Pont ilyen tanácstalanságokkal találkoztam a közel 15 éves weboldalkészítői pályafutásom során (persze nem szó szerint :)). Még ilyenebbekkel is! Ráadásul a szerencsétlen ügyféljelölt a saját területén vérprofi és komoly üzletemberként működik. Viszont az online világ, a sima felhasználói oldalt leszámítva egy tök ismeretlen terep számára, ahol teljesen elgyámoltalanodik. Éreztél már ilyet te is?

Minden szakterületnek megvan a maga tudománya. Amikor átmerészkedünk egy új területre, akkor nem árt valamiféle útmutató, ami legalább a legfontosabb tudnivalókat elmagyarázza.

Nem is akarom ezt túlbeszélni. Ugyanis készítettem egy ilyen útmutatót Neked, ami egy mini szótárt is tartalmaz, hogy tisztába kerülj az alapfogalmakkal. Ez egy rendkívül értékes, konkrét tippeket, linkeket tartalmazó dokumentum. A keresztnevedért és email címedért cserébe már viheted is. Egyébként akkor is hasznos lehet, ha már van weboldalad.

Töltsd le MOST a

 Gyorstalpaló, amivel magabiztosan foghatsz bele a weboldalad megrendelésébe 

anyagot!

?

Kérlek, ezt a mezőt is töltsd ki!
Kérlek, ezt a mezőt is töltsd ki!
Csak akkor léphetsz tovább, ha ezt elfogadtad.
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
A sikeres beküldést követően nézd meg az e-mail fiókod!